A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синюхинобрідська територіальна громада
Миколаївська область, Первомайський район

Про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення Синюхино- Брідської сільської ради «Про встановлення ставок місцевих податків і зборів на території Синюхино-Брідської сільської ради на 2022 рік» та аналізу його регуляторного впливу

Дата: 30.04.2021 13:33
Кількість переглядів: 409

ПОВІДОМЛЕННЯ

Про оприлюднення проекту регуляторного акту– рішення Синюхино-Брідської сільської ради «Про встановлення ставок місцевих податків і зборів на території Синюхино-Брідської сільської ради на 2022 рік» та аналізу його регуляторного впливу

         Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 24.05.2017 року № 483, у відповідності до норм Податкового кодексу України, та з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, Синюхино-Брідська сільська рада (зі статусом ОТГ) повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акту – рішення Синюхино-Брідської сільської ради на 2022 рік» та аналіз регуляторного впливу зазначеного регуляторного акту.

         Проєкт спрямований на розширення бази оподаткування, задоволення потреб громадян та суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності та захист їх законних прав та інтересів, залучення додаткових коштів до місцевого бюджету.

         З метою одержання зауважень та пропозицій електронну версію проєкту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу розміщено на офіційному сайті Синюхино-Брідської сільської ради у вкладках «Оголошення» та «Регуляторна діяльність» за посиланням:

         Протягом 30 календарних днів з дати оприлюднення повідомлення на офіційному сайті сільської ради відділ економічного розвитку та інвестицій Синюхино-Брідської сільської ради прийматиме від юридичних та  фізичних осіб зауваження та пропозиції щодо проєкту даного регуляторного акту у письмовому вигляді за адресою: с. Синюхин Брід, вул. Центральна, буд. 14, тел. (05161) 64-141, або на електронну адресу: sbsr@ukr.net.

         Розробник проєкту регуляторного акту:

         Проєкт регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу буде оприлюднено 30 квітня 2021 року.

         Інформацію щодо результатів обговорення вищезазначеного регуляторного акту буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Синюхино-Брідської сільської ради.

29 травня 2021 р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь