A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синюхинобрідська територіальна громада
Миколаївська область, Первомайський район

УВАГА: КОНКУРС! Первомайська РДА Миколаївської області оголошує конкурс на право здійснення перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування

Дата: 05.08.2021 18:27
Кількість переглядів: 1797

Первомайська районна державна адміністрація Миколаївської області оголошує конкурс на право здійснення перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Первомайського району.

 

Перелік

об’єктів конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Первомайського району

№ 377

Первомайськ – Єрмолаївка

3 оборотних рейси

Звичайний

№ 383

Первомайськ – Лозуватка

3 оборотних рейси

Звичайний

№ 390

Первомайськ – Чаусове Друге

4 оборотних рейси

Звичайний

№ 392

Первомайськ – Кумари

4 оборотних рейси

Звичайний

№ 394

Первомайськ – Кінецьпіль

   6 оборотних рейсів

Звичайний

№ 396

Первомайськ – Вітольдів Брід

3 оборотних рейси

Звичайний

 

Конкурс на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування проводиться відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» та Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 р. №1081 (зі змінами).

Документи для участі в конкурсі приймаються за адресою: 55200, Миколаївська область, м. Первомайськ, вулиця Чкалова, 12, відділ з питань правової роботи, запобігання та виявлення корупції апарату Первомайської районної державної адміністрації кабінет № 45, щоденно з 8.00 до 17.00 год., в п’ятницю з 8.00 до 15.45 год., крім вихідних.

Телефони для довідок: (05161) 7 55 42.

Документи подавати організатору конкурсу у 2-х закритих конвертах з позначкою № 1 та № 2. На конвертах вказувати дату проведення конкурсу відповідно до оголошення, назву та адресу претендента. В конверті №1 подаються документи для участі в конкурсі. В конверті № 2 інформація про те, на який об’єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент.

Документи для участі у конкурсі пронумеровуються, прошиваються, підписуються уповноваженою особою перевізника-претендента та скріплюються печаткою з позначенням кількості сторінок цифрами та словами.

Документи підприємств (організацій), що надійшли до конкурсного комітету пізніше встановленого терміну не розглядаються.

Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі 27 серпня  2021 року до 15 год. 45 хв.

Засідання конкурсного комітету відбудеться 10 вересня 2021 року за адресою: 55200, Миколаївська область, м. Первомайськ, вулиця Чкалова, 12, кабінет № 53 Первомайської райдержадміністрації. Початок роботи о 09 год. 30 хв. Реєстрація учасників конкурсу з 09 год. 00 хв.

Умови проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників розміщено на офіційному веб-сайті Первомайської державної адміністрації Миколаївської області http://pervomaysk.mk.gov.ua

Плата за участь у конкурсі не вноситься.

Всі особи, які представляють інтереси перевізника-претендента на конкурсі (окрім керівника), повинні мати з собою довіреність, надану перевізником-претендентом.

 

______________________________

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь