Синюхинобрідська територіальна громада
Миколаївська область, Первомайський район

Якщо ви не знаєте, де отримати державну послугу, які документи мати з собою та скільки часу на це потрібно? Гід з державних послуг на «Порталі Дія» підкаже

Дата: 01.03.2021 09:08
Кількість переглядів: 4596

http://bashtanskaotg.gov.ua/storage/news/article/7dbe6628efdb389e86e1bc67e02ed3a3.jpg

Шановні жителі Синюхинобрідської  територіальної громади!

Якщо ви не знаєте, де отримати державну послугу, які документи мати з собою та скільки часу на це потрібно? Гід з державних послуг на «Порталі Дія» підкаже. Цей Портал запустило Міністерство цифрової трансформації України.

Гід з державних послуг − це офіційне джерело інформації. Сьогодні на сервісі доступна інформація про 1170 послуг − місце, строки, вартість, а також необхідні документи та спосіб оскарження їх результатів. Інформація постійно оновлюється і невдовзі на портал буде перенесено 100% державних послуг в Україні.

Послуги розподілено за 17 категоріями залежно від сфери діяльності та 36 життєвими подіями. Придбати нерухомість, змінити місце прописки чи відкрити бізнес − усю необхідну інформацію щодо офіційних реєстрацій та отримання необхідних послуг можна знайти на Гіді.

На Гіді з державних послуг працює зворотний зв’язок. Якщо ви не знайшли інформацію про послугу чи виявили помилку в наявній інформації, можна скористатись зворотним зв’язком − і послуга обов’язково з’явиться на сервісі. Зворотний зв’язок допомагає покращити сервіс, виявити проблемні напрямки та найбільш популярні послуги.

Проєкт реалізовано завдяки підтримці проєкту USAID/UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS» та за сприяння проєкту SURGe, що фінансується Урядом Канади.

Необхідну інформацію знайдете за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1oKL7wrwSYhoo5JU3JSwLywnD8gUUSzte

За матеріалами: https://diia.gov.ua/news/de-znajti-informaciyu-pro-vsi-derzhavni-poslugi

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь