A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синюхинобрідська територіальна громада
Миколаївська область, Первомайський район

З Днем Державного Прапора та Днем незалежності України!

Дата: 23.08.2022 12:32
Кількість переглядів: 991

Дорогі українці, шановні жителі громади!

Щиро вітаю вас з найбільшими державними святами нашого народу – Днем Державного Прапора України та Днем незалежності!

Ці визначні дати навіки увійшли в історію нашої молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувавши нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпили його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи та культурного піднесення.

Цьогоріч незалежна Україна відзначає свою 31 річницю. З одного боку для багатовікової історії українського народу це досить короткий термін, з іншого - ці роки довели зрілість української нації в її самостійному державному поступі після довготривалих десятиліть бездержавного минулого.

Свій День народження наша держава зустрічає у непростих умовах. Та у складний час зовнішньої агресії наша нація стає міцнішою. Ми готові платити за свою свободу найдорожчу ціну та свято берегти пам`ять про всіх, хто здобув її для нас – відомих і безіменних борців за волю України.

У такий складний час поняття незалежності та єдності України набуло для кожного з нас особливого змісту. Дух патріотизму об’єднує українців. Переконаний, що лиха година скоро мине. Тож докладаймо спільні зусилля для завершення великої місії – зберегти, розбудувати та уславити нашу єдину Україну.

Хочу насамперед привітати зі святом та висловити щиру вдячність мужнім та відважним українським захисникам і захисницям, які зараз на передовій захищають нашу незалежність, роблять все для того, щоб ворог не пройшов далі територією України.

Закликаю усіх вічно пам'ятати тих Героїв, які найдорожчим-власним життям заплатили за наше мирне небо і спокій на рідній землі.

Випробування об’єднують український народ та роблять його сильнішим. Ми добре зрозуміли, що омріяна заможна та вільна Україна будується кожним із нас. Ми усі разом і кожен особисто відповідальний за долю своєї країни.

Нашій молодій державі – 31! Багато змінилося за ці роки: ми стали мудрішими, сильнішими, сміливішими… Ми доводимо свою спроможність вирішувати найскладніші проблеми. Але за однієї умови – якщо спільно візьмемось за справу.

Ми усі прагнемо, щоб у домі панували щастя і добро, у суспільстві – згуртованість, на рідній землі – мир! Тож нехай ці величні свята вселяють гордість за увесь український народ, нашу країну, об’єднують всіх українців, дарують усім нам світлі надії, щоденні звершення та впевненість у завтрашньому дні.

Єднаймося, допомагаймо один одному, спільно будуймо Україну .

У ці святкові дні бажаю миру, добробуту, міцного здоров'я, злагоди в родинах та успіху в усіх починаннях.

На цей День незалежності ми всі маємо молитися за Україну, за її щасливе майбутнє, за її людей, що всіма силами підтримують єдину та неподільну країну!

І нехай у всіх добрих справах допомагає нам Бог!

Слава Україні!

З повагою,

голова територіальної громади Олександр ЗУБКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь