A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синюхинобрідська територіальна громада
Миколаївська область, Первомайський район

Шановні мешканці та гості Синюхинобрідської громади!

Дата: 14.12.2022 09:30
Кількість переглядів: 311

14 грудня наша громада відзначає другу річницю свого створення. Хоча це і невеликий вік, проте добрі результати є, і, головне, у планах - нові проєкти, нові задуми, нові ідеї.

         День громади - це ще одна можливість зізнатися в любові до рідного краю, згадати, за що ми його цінуємо та пишаємося ним. Усі досягнення, здобутки, надбання, якими багата веселівська земля, складаються з щоденної праці, знань і талантів її мешканців. Разом ми дбаємо про благоустрій, робимо будинки затишними, двори - доглянутими, вулиці - зеленими та квітучими.

          Дякую всім мешканцям громади, які небайдужі до долі рідного краю, а особливо представникам старшого покоління - мудрим наставникам, тим, хто пройшов і війну, і розруху, але не зламався, не втратив віри, а продемонстрував приклад безкорисного служіння малій батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще.

         Вітаю також молоде покоління, яке буде визначати долю нашої громади в майбутньому. Дуже хочеться бачити молодь здоровою,  цілеспрямованою, перспективною, освіченою, з активною життєвою позицією.

         Тож нехай нас завжди об'єднує любов до рідного краю, небайдужість до його добробуту, адже кожен з нас своєю працею має розвивати громаду заради майбутнього наших дітей.

         Бажаю, щоб з кожним роком наша  громада розквітала і ставала гарнішою, щоб краще жилося нашим мешканцям, щоб ми ставали толерантнішими,  добрішими і милосерднішими один до одного, щоб свято іменин нашої громади завжди єднало і гуртувало нас в одну велику родину.

         Нехай у громаді панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра, а в кожному домі – родинний затишок, мир, спокій, любов та достаток!

Процвітання тобі - Синюхинобрідська громадо!

 

З повагою, голова громади, депутатський корпус та виконавчий комітет.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь