Синюхинобрідська територіальна громада
Миколаївська область, Первомайський район

«У цій бригаді я хочу бачити вмотивованих людей, які бачать майбутнє тільки у вільній Україні», – командир підрозділу «Сталевий кордон»

Дата: 18.03.2023 10:38
Кількість переглядів: 913

Фото без опису

Командир 15 мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон» полковник Валерій Падитель розповів, кого хоче бачити у новоствореному підрозділі.

Він зазначив, що для нього любов до Батьківщини – це вміння пожертвувати навіть найціннішим. Також Валерій Падитель назвав три головні якості військового: фізична підготовка, знання матеріальної частини та повага до колективу.

Оборонець Маріуполя повідомив, що дуже мотивований вигнати ворога з нашої землі, тому і людей собі в бригаду обирає відповідних.

«Я, як командир, гарантую вам навчання, наявність зброї, техніки і гарантую вам прийняття виважених рішень, які будуть направлені для перемоги і збереження життя» – заявив він.

Час повертати своє настав! Долучайтеся до «Гвардії Наступу» на сайті https://storm.mvs.gov.ua або за номером 080 010 00 20.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь