Синюхинобрідська територіальна громада
Миколаївська область, Первомайський район

Публічне громадське обговорення проєкту професійного стандарту «Спеціаліст місцевого самоврядування з питань комунікацій»

Дата: 11.07.2023 12:05
Кількість переглядів: 352

На виконання доручення начальника Миколаївської обласної військової адміністрації В.Кіма від 06.07.2023 №3537/05-33/2-23 та відповідно до листа керівника секретаріату Національного агентства кваліфікації Василя Федюка від 06.07.2023 №02/01.01-09/732 управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облвійськадміністрації інформує про наступне.

Національне агентство кваліфікацій проводить публічне громадське обговорення проєкту професійного стандарту «Спеціаліст місцевого самоврядування з питань комунікацій» (додається) на офіційному сайті розробника - Національне агентство України з питань державної служби - за посиланням: https://nads.gov.ua/konsultaciyi-z-gromadskistyu/elektronni-konsultaciyi.

З метою здійснення заходів вивчення громадської думки щодо проєкту професійного стандарту «Спеціаліст місцевого самоврядування з питань комунікацій» Національне агентство кваліфікацій пропонує долучитися територіальним громадам до участі в публічному громадському обговоренні й направити зауваження та пропозиції (за наявності) розробнику до 01 серпня 2023 року на електронні пошти: hray@nads.gov.ua, gendephr@nads.gov.ua.                        Додаток 1


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь