A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синюхинобрідська територіальна громада
Миколаївська область, Первомайський район

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: НАЙПРОСТІШЕ УКРИТТЯ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

Дата: 24.07.2023 20:18
Кількість переглядів: 758

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 4.1 постанови КМУ від 11.10.2016 №710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, його категорія:

ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ СИНЮХИНО-БРІДСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ; ЄДРПОУ 44141231; Миколаївська область, Первомайський район, село Синюхин Брід, вул. Центральна, 1, 55243

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу налоти такі відомостіповинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):

 

 

ДК 021:2015: 44210000 – 5 Конструкції та їх частини 

Найпростіше укриття цивільного захисту у вигляді модульної швидкоспоруджуваної споруди

Ідентифікатор закупівлі:

UA-2023-07-11-011594-a

 

1. Обгрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до потреб у закупівлі з урахуванням вимог законодавства.

1.         НАЙПРОСТІШЕ УКРИТТЯ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

Місце поставки: Миколаївська область, Первомайський район, село Синюхин Брід, вул. Шкільна, 13А

В себе включає:

- модуль захисного укриття – 6 шт;

- тамбур захисного укриття – 2 шт;

      - 2 дверей.

      Монтаж включає: розвантаження, з’єднувальні роботи, засипка грунтом, бітумна обробка, герметизація стиків, лавки 25 шт довжиною по 1,35м  та їх встановлення,  освітлення  - 7 LED   світильників  (автономні (акумулятор або батарейки)).

Технічні характеристики модуля та тамбура укриття:

Клас бетону за міцністю не нижче С30/С35 (В35). Щільність бетону не нижче 2000 кг/м3. Армування арматурою кл. А400С (А-ІІІ), А500С (А-ІІІ), В500. Споруда повинна передбачати заглиблення в грунт не менше 1,5 м. З’єднання частин модулю повинні бути з гідроізоляцією.

Коефіцієнт захисту від проникаючої радіації має бути не менше 200, що має бути документально підтверджено уповноваженими установами, організаціями, які проводять такого типу дослідження. Установчі документи таких уповноважених органів, установ, організацій мають підтверджувати вказаний вид діяльності (КВЕД).

Товщина стінки не менше 100 мм

Товщина підлоги і стелі не менше 100 мм

Оштукатурювання та облицювання керамічною плиткою не дозволяється.

Вікна – не передбачені, відсутні.

Освітлення – 7 LED   світильників  (автономні (акумулятор або батарейки)).

Додаткова комплектація -  лавки 25 шт довжиною по 1,35м  та їх встановлення

Стеля має бути аркової форми, для оптимального розподілення зовнішніх навантажень, радіусом не більше 1390мм.

Габаритні розміри модуля укриття:до

Довжина – від 4650 до 4704 мм;

Ширина – від 2340 до 2450 мм;

Висота - від 2650 до 2800 мм.

Габаритні розміри тамбуру:

Довжина – від 1400 до 1600 мм;

Ширина – від 2400 до 2500 мм;

Висота -  від 2650 до 2800мм.

Дверний отвір:

Ширина –Висота – не менше 2000 мм.

В комплект входять стягуючі елементи для кріплення ланок між собою

ІІ. ЗАГАЛЬНІ УМОВИ ПОСТАВКИ

1.         Строк поставки – 30 робочих днів з дати підписання договору, але не пізніше 30.09.2023 року.

2.         Місце поставки товарів: Миколаївська область, Первомайський район, с. Синюхин Брід, вул. Шкільна, 13А.

3.         Кількість поставки товарів – 6  модулів та 2 тамбури.

4.         Ціна тендерної пропозиції включає всі витрати (в т. ч. страхування, сплату митних тарифів, податків, зборів тощо) автотранспортні, навантажувальні-розвантажувальні роботи, інші ви-трати та супутні послуги, які будуть виконуватися Постачальником (учасником-переможцем процедури закупівлі). У будь-якому випадку вартість супутніх послуг та робіт не оплачується (не відшкодовується) Замовником.

5.         Найпростіше укриття цивільного захисту у вигляді модульної швидкоспоруджуваної споруди являє собою споруду заводської готовності для тимчасового розміщення населення.

6.         Учасник має за свій рахунок здійснити виготовлення, поставку та монтаж модульних залізобетонних захисних споруд.

7.         Учасник має дотримуватися вимог охорони праці, техніки безпеки, дорожнього руху транспортних засобів та пожежної безпеки на об’єкті та  на  території Замовника.

8.         Споруда повинна забезпечувати можливість безперервного перебування захищуваних осіб впродовж 48 годин. Модульне укриття має бути забезпечене штучним та аварійним освітленням. Основні приміщення призначені для укриття населення повинні мати примусову венти-ляцію.

ІІІ . Вимоги до наявності документів по предмету закупівлі.

1.         Надати сертифікат, який підтверджує, що система управління якістю Учасника стосовно будівництва та ремонту захисних споруд цивільного захисту (сховища, протирадіаційне укриття), споруд подвійного призначення, найпростіших укриттів, будівництва та постачання модуль-них та переносних споруд відповідає  ДСТУ ISO 9001:2015 «Системи управління якістю. Вимоги». Додатково надати  настанову з якості та стандарт підприємства «Система забезпечення якості».

2.         Надати сертифікат відповідності згідно ДСТУ 9195:2022 ШВИДКОСПОРУДЖУВАНІ ЗАХИ-СНІ СПОРУДИ. ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ МОДУЛЬНОГО ТИПУ.

3.         Документ що підтверджує коєфіцієнт захисту  не менше 200  від  проникаючої радіації, виданий уповноваженими установами, організаціями, які проводять такого типу дослідження. Установчі документи таких уповноважених органів, установ, організацій мають підтверджувати вказаний вид діяльності (КВЕД).

4.         Учасник повинен надати лист, що підтверджує технічні характеристики запропонованого то-вару.

5.         Учасник торгів повинен надати креслення плану модульного укриття.

6.         Надати копію технічного паспорта на модульне укриття (найпростіше укриття).

7.         На запропонований виріб надати фото маркувальної таблички з вказанням кількості осіб, що підлягає укриттю з посиланням на ТУ.

8.         Загальна гарантія на виріб  (захисний модуль) не менше 36 місяців, на що надається гарантійний лист Постачальником.

2. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення затверджено проектом рішення, схваленого та затвердженого бюджетною комісією сільської ради.

3. Очікувана вартість предмета закупівлі:

2 244 000,00 грн. з ПДВ. Вартість розрахована відповідно до середньозважених цін на ринку відповідної продукції.

 

4. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до розрахунку до кошторису на 2023 рік та річного плану закупівель.

5. Процедура закупівлі:

Відкриті торги з особливостями по предмету закупівлі «Найпростіше укриття цивільного захисту у вигляді модульної швидкоспоруджуваної споруди» (ДК 021:2015 – 44210000 – 5 Конструкції та їх частини  ), доступно за відповідним посиланням: UA-2023-07-11-011594-a

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь