Синюхинобрідська територіальна громада
Миколаївська область, Первомайський район

Ще одне дослідження британської компанії Alligators Digital на замовлення Третього саміту перших леді та джентльменів, який цього року присвятили темі ментального здоров’я.

Дата: 28.09.2023 19:14
Кількість переглядів: 53

На зображенні може бути: календар, журнал, постер, пиріг, лещиця та текст «лише 1 350 випадкив порушення ментального здоров'я д.агностують в Ykpaïhi через низький ривень звернень до спец.ал.ст.в, зумовлений стигмою та браком знань. 3 результат.в глобального соцίологίного досл.дження, яке британська компаная Alligators Digital провела крайнах, зокрема Укран., на замовлення Третього caMiTy перших леди та джентльмен.е»

Ще одне дослідження британської компанії Alligators Digital на замовлення Третього саміту перших леді та джентльменів, який цього року присвятили темі ментального здоров’я.

Лише один діагностований випадок з 50-ти – яскравий показник того, як важко здолати стигму, що роками будувалася на хибних і переважно негативних уявленнях про ментальне здоров’я та його роль у нашому житті. Фактично 49 українців з 50-ти закривають очі на свій незадовільний стан через відчуття сорому або ж переконання на кшталт «нічого серйозного, це мине» чи «зараз це не на часі».

Пам’ятаймо: не існує обставин, в яких ментальне здоров’я було б не на часі. А у реаліях, які склалися, піклуватися про себе не тільки важливо, а й життєво необхідно – незалежно від віку чи статі ❤️‍🩹

Нагадаємо, що Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» створена за ініціативою першої леді Олена Зеленська.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь