Синюхинобрідська територіальна громада
Миколаївська область, Первомайський район

На Миколаївщині відбувся триденний тренінг «Протидія дезінформації та стратегічні комунікації»

Дата: 06.10.2023 11:23
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

3-5 жовтня Міністерство культури та інформаційної політики України, Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки за фінансової підтримки Програми розвитку ООН в Японії у Миколаєві проведено тренінг «Протидія дезінформації та стратегічні комунікації».

🔹Участь у тренінгу взяли представники відділів комунікацій органів державної влади Миколаївської, Одеської та Херсонської областей.

До відкриття заходу долучився начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, який наголосив на важливості розвитку навичок щодо виявлення та протистояння дезінформації в умовах війни.

💬«Ми повинні не тільки вміти захищатися, а й бути готовими відповісти. Сподіваюся, що перебуваючи кожен на своєму місці, ви зможете правильно реагувати на дезінформацію та формувати ефективну інформаційну політику. Бажаю успіхів на шляху до професіоналізму у цьому напрямку», - додав очільник ОВА.

Під час навчання учасники мали змогу підвищити рівень обізнаності щодо стратегічних комунікацій, розробці комунікаційних стратегій та планів з їх реалізації, кризової комунікації, протидії дезінформації, а також закріпити їх на практичних заняттях.

🔸Тренерами виступили експертка з комунікацій, представниця Проєкту ЄС «Підтримка стратегічних комунікацій в Україні» Олена Лобова, заступник керівника Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки Микола Балабан, керівниця відділу стратегічних комунікацій Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки Марія Сагайдак та керівниця тренінгового напрямку в Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки Вікторія Зражевська.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь