Синюхинобрідська територіальна громада
Миколаївська область, Первомайський район

«Важлива справа – допомагати іншим»

Дата: 05.11.2023 08:57
Кількість переглядів: 53

Привітання з Днем працівника соціальної сфери. | Верхньодніпровська міська  рада

День працівника соціальної сфери відзначається в Україні в першу неділю листопада - цього року це 5 число (у 2023 році - 5 листопада). Професійне свято соціальних працівників було засноване в 1999 році Указом президента Леоніда Кучми.

На території громади працює Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Синюхино-Брідської сільської ради, яка  налічує 7 фахівців із соціальної роботи та   11 соціальних робітників.  Всі працівники чарівні жінки, розумні, мудрі та професійні.

 Соціальні працівники допомагають самим беззахисним членам суспільства, які особливо потребують турботи: інвалідам, сиротам, пенсіонерам, ветеранам. Під час війни ці категорії людей стали ще більш вразливими. Також у воєнний час соціальні працівники допомагають внутрішньо переміщеним особам.

 З перших днів повномасштабної  війни  працівники соціального захисту громади взяли на себе важливу місію по наданню допомоги незахищеним верствам населення. Фахівці із соціальної роботи відділення соціальної роботи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Синюхино-Брідської сільської ради постійно надають консультації та допомогу при оформленні документів для отримання державної допомоги внутрішньо переміщеним особам, одиноким матерям, багатодітним сім’ям, малозабезпеченим громадянам, інвалідам, сім’ям в складних життєвих обставинах. Вони надавали і продовжують надавати  першу психологічну допомогу громадянам  та майже цілодобово знаходяться на зв’язку. Також вони постійно формують списки громадян та приймають участь у видачі  гуманітарної допомоги.

          Соціальні робітники відділення соціальної допомоги вдома обслуговують одиноких  та одиноко проживаючих громадян, які потребують допомоги у веденні домашнього господарства. Вони сумлінно виконують свої посадові обов’язки та є надійною підтримкою незахищеним верствам населення у цей скрутний час.

Кажуть добро повертається до людини сторицею. Про це, як ніхто, знають працівники соціальної сфери. Ви покликані допомагати, нести в світ милосердя. Ви даруєте людям надію на краще, вчасно подаючи руку допомоги тим, хто цього потребує. Для багатьох слова Івана Франка — «Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим», стали сенсом життя».

Відзначення Дня працівника соціальної сфери – справедлива шана держави і подяка громадян за вашу працю, яка сповнена гуманізму, милосердя, любові і тепла.

На ваші плечі покладене одне з найважливіших і відповідальніших завдань – державна підтримка і соціальний захист громадян, заснований на принципах індивідуального підходу до кожної людини. Виконання цієї місії неможливе без доброти, такту, а часом і самозречення. Властиві вам якості - самовіддане служіння обраній справі, доброта і милосердя, чуйність і щедрість душі винагороджуються вдячністю і повагою мільйонів громадян. Ви несете розраду і тепло, допомагаєте долати життєві труднощі, додаєте віри і впевненості у завтрашньому дні. Не маю сумніву, шановні, що властивий вам високий моральний та професійний потенціал і надалі слугуватиме інтересам нашої  громади. Прийміть вдячність за самовідданість, вірність обов’язку і покликанню.

Щиросердно бажаємо Вам, вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, творчої мудрості, високого професіоналізму та невичерпної життєвої енергії. Нехай множаться добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми, а служіння обраній справі, чуйність та щедрість приносять вам людську шану та повагу! Хай у ваших домівках панують мир і злагода, благополуччя і достаток.

Зі святом вас!

 

Виконувач обов’язків директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Синюхино-Брідськоїсільської ради,   Оксана   ПАНКОВА

 

Виконувач обов’язків начальника Відділу соціального захисту, обслуговування населенняСинюхино-Брідської сільської ради,  Олена   ЛИТВИН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь