Синюхинобрідська територіальна громада
Миколаївська область, Первомайський район

Річард Гір, голлівудський актор і громадський активіст, під час Третього Саміту -– «Ментальне здоров’я: крихкість і стійкість майбутнього».перших леді

Дата: 17.11.2023 14:32
Кількість переглядів: 41

На зображенні може бути: 1 особа та текст

Річард Гір, голлівудський актор і громадський активіст, під час Третього Саміту перших леді та джентльменів Summit of First Ladies and Gentlemen – про підліткові труднощі та про те, як акторське мистецтво допомогло йому опанувати емоції та зрозуміти шлях до власного ментального здоров’я 👇🏼

💬 «Я був типовим підлітком. Не зовсім розумів, хто я, чого хочу, який вигляд матиме моя дорога у цьому житті. Я відчував невпевненість, незахищеність, а ще – деякий дисонанс між власними досвідом і розумінням – і тим, що мені нав’язували. Я бачив, що світ не такий, як мені говорять. І це від початку принесло чимало проблем.

Згодом я прийшов до професії, яка дозволила мені задіяти всі свої почуття. Навіть такі, як самотність, ізольованість, відокремленість. Я зрозумів, що такі речі притаманні тією чи іншою мірою усім людям. Акторське мистецтво дозволило зосередитися і краще зрозуміти власне ментальне здоров'я. А ще – допомогло вивчати свідомість та розуміти, як працюють мої емоції.

Ми всі опиняємося в ситуаціях, коли певної миті можемо піддатися ненависті та злості. От зараз Україна проходить надзвичайно важливий і складний етап своєї історії. Можна скоритися цьому болю. А можна подивитися по-іншому, розкрити серце та дати собі можливість більш широко зрозуміти світ».

ℹ️ Саміт перших леді та джентльменів був започаткований‌ першою леді України Олена Зеленська у 2021 році як міжнародна платформа для обміну досвідом та реалізації спільних проєктів у гуманітарній, культурній, освітній та медичній сферах.

Тема Третього Саміту – «Ментальне здоров’я: крихкість і стійкість майбутнього».

#flgsummit2023

#тияк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь