Синюхинобрідська територіальна громада
Миколаївська область, Первомайський район

24 лютого 2024 року друга річниця початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України.

Дата: 24.02.2024 10:28
Кількість переглядів: 52

Фото без опису10 років тому, в лютому 2014 року, Російська Федерація розв’язала війну проти України. Ворог окупував Автономну Республіку Крим і Севастополь, окремі райони Донецької та Луганської областей. До 24 лютого 2022 року основні події сучасної російсько-української війни з різною інтенсивністю бойових дій точилися на сході нашої країни. Хоча протистояння російській гібридній агресії та впливу в різних сферах відбувалося не тільки на лінії фронту, а й на всій території України.

Здійснивши 24 лютого 2022 року повномасштабне вторгнення в Україну, Російська Федерація розв’язала проти України імперіалістичну, загарбницьку й екзистенційну війну, спрямовану не лише на захоплення території, а й на знищення української державності, нашої національної ідентичності,геноцид українського народу. Цей напад завдав підступного удару міжнародному світопорядкові, створеному після Другої світової війни, підірвав стабільність не лише Європи, а й глобальної безпеки загалом.

Повномасштабний напад пришвидшив консолідацію української нації.

Національна єдність стала основою успішного спротиву. Наступ військ РФ вдалося зупинити завдяки спільним зусиллям українців, які стали на захист держави в лавах Збройних сил України, Національної гвардії України, масового волонтерського руху.

У спротиві російському агресору Український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає.

Героїчний опір українців – це не лише боротьба за фізичне виживання Українського народу та свободу країни. У цій війні Україна захищає свій європейський вибір, національну ідентичність і цінності як частину європейських. Українці проливають кров за вільну, демократичну Європу.

Українці вистояли й довели свою спроможність перемагати російську

військову агресію. Сьогодні Україна ефективно стримує її завдяки зусиллям на військовому, дипломатичному, інформаційному фронтах, а також потужній міжнародній допомозі. Ми боротимемося, доки не звільнимо від окупанта останній сантиметр української землі.

Особлива подяка нашим воїнам, які сьогодні в строю боронять нашу землю від окупантів. Саме вони стали символом гідності, повставши проти насилля та несправедливості, їхні подвиги надихають на боротьбу з російською агресією. Слова вдячності усім, хто допомагає, підтримує наших оборонців. Дякую усім, хто створює надійний тил та наполегливо працює на місцях.

Вічна шана тим, хто віддав своє життя, захищаючи нашу державу! Світла пам’ять безневинним дітям, мирним українцям та усім нашим співвітчизникам, які загинули від рук ворога! Ми у вічному боргу перед матерями й батьками загиблих та перед їх дітьми!

Ми вистояли, а значить – Переможемо!

Наша зброя – це наша правда, а наша правда в тому, що це наша земля, це наша країна, наші діти, і ми все це будемо захищати. Україна переможе ворога й відновить територіальну цілісність.

Слава Україні! Слава нашим воїнам!

Сільський голова Олексаксандр ЗУБКО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь